Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 18 Ağustos 2016 - 09:53 Yorum: 0

Gençlerbirliği maçında kale Gökhan’ın

Gaziantepspor, Karcemarskas'ın yerine 1 numara transferi yapılmamış olması nedeniyle bu hafta oynanacak Gençlerbirliği maçında kaleyi yeni transfer Gökhan...

Gençlerbirliği maçında kale Gökhan’ın

Gaziantepspor, Karcemarskas'ın yerine 1 numara transferi yapılmamış olması nedeniyle bu hafta oynanacak Gençlerbirliği maçında kaleyi yeni transfer Gökhan Değirmenci koruyacak.

Gaziantepspor'un Göztepe'den transfer ettiği Gökhan Değirmenci'nin bu hafta deplasmanda oynanacak olan Gençlerbirliği maçında kaleyi koruyacağı öğrenildi. Gökhan Değirmenci'nin Gençlerbirliği maçında yedeği ise bu hafta Fenerbahçe'den transfer edilen genç kaleci Erten Ersu olacak.

Somut bir adım yok

Kale için Karce kalitesinde arayışlarını sürdüren ve somut bir adım atamayan yönetim zorlu Gençlerbirliği maçı öncesi elindeki alternatif oyuncuları değerlendirip bu hafta sözleşme imzalatması bekleniyordu. Kaleci Alban, anlaşmaya en yakın isim olmasına rağmen bu oyuncunun da yıllık ücretini yüksek istemesi sebebiyle transferden vazgeçildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber