Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 21 Ağustos 2016 - 12:43 Yorum: 0

Gençlerden gönüllülük çağrısı

ESKİŞEHİR (İHA) – Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri'nde gönüllü olarak çalışan gençler, gerçekleştirdikleri çalışmalar ile gençlerin...

Gençlerden gönüllülük çağrısı

ESKİŞEHİR (İHA) – Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri'nde gönüllü olarak çalışan gençler, gerçekleştirdikleri çalışmalar ile gençlerin geleceğine ışık tutuyor.

Her yıl binlerce kişiye kapılarını açan Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri, kente merhaba diyen gençleri ve çalışmalarda yer almak isteyen Eskişehirli gençleri bekliyor. Ayrıntılı bilgi almak ve gönüllü olarak programlarda yer almak isteyenler, Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri sosyal medya hesaplarından ulaşabiliyor.

Tepebaşı Belediyesi 19 Mayıs ve 29 Ekim Gençlik Merkezleri, kentin ve Türkiye'nin sorunlarını belirlemek ve bu sorunlara yönelik akılcı çözümler üretmek için gözlem yaparak merkez etkinliklerini belirliyor. Gönüllük esasına dayanarak görev yapan gençler, kente üniversite eğitimi için gelen öğrencilere çağrıda bulunuyor.

Çalışmaları hakkında bilgiler veren gençler, "Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri olarak Türkiye'de gençlerin en büyük sorununun istihdam olduğunu 6 yıldır çeşitli çalışmalarımız neticesinde gözlemliyoruz. Bu sebeple sizlerin istihdam edilebilirliğinizi arttırmak için temelde 3 ana başlıkta çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Dönemlik yaklaşık 25 farklı başlıkta ücretsiz kişisel gelişim kursları ve seminerler düzenliyoruz" dedi.

Sosyal sorumluluk projeleri yaptıklarını da aktaran gençler, "Üstünüze Afiyet, TGM Takas Pazarı&Sofralar, Hadi Bizi Gönülden Destekle, STK Rehberi gibi çeşitli sosyal sorumluluk projeleri düzenliyoruz. Ayrıca Erasmus+ kapsamında sizlerin ücretsiz olarak Avrupa fırsatlarından faydalanması ve bu sırada kendinizi geliştirmenize ve istihdam edilebilirliğinize katkı sağlamaya çalışıyoruz. Gençlik çalışmaları ve sivil toplum konusunda deneyim kazanmak isteyen ve gençlik çalışmalarına ilgilisi olan tüm gençleri ve genç hissedenleri bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber