Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 05 Nisan 2020 - 12:53 Yorum: 0

Gençlere ‘Evde Kal’ mesajı dalgaların arasından geldi

Antalya'nın Demre ilçesinde yaşayan 26 yaşındaki fitness antrenörü Yusuf Yıldırım, "Evde Kal Antalya" yazdığı sörf tahtasıyla denizde uçurtma sörfü...

Gençlere ‘Evde Kal’ mesajı dalgaların arasından geldi

Antalya'nın Demre ilçesinde yaşayan 26 yaşındaki fitness antrenörü Yusuf Yıldırım, "Evde Kal Antalya" yazdığı sörf tahtasıyla denizde uçurtma sörfü yaptı. 20 yaş altındaki gençlere seslenen Yıldırım, "Kendilerini ve ailelerini düşünmelerini rica ediyorum. Ben de sörf yaptıktan sonra evime geçeceğim ve salgının bitmesini bekleyeceğim" dedi.

Demre'de korona virüsüne dikkat çekmek ve sokağa çıkma yasağı bulunan 20 yaş ve altı gençlere mesaj vermek için Beymelek Sahili'ne gelen 26 yaşındaki fitness antrenörü Yusuf Yıldırım, kitesurf (uçurtma sörfü) yaptı. "Evde Kal Antalya" yazılı sörf tahtasıyla denize açılan Yıldırım, dalgaların arasında yaklaşık 20 dakika boyunca sörf yaptı. Amacının korona virüse dikkat çekip gençlere mesaj vermek olduğunu söyleyen Yıldırım, "20 yaş altı gençlerimizin de sokağa çıkmamalarını, kendilerini ve ailelerini düşünmeleri için ricada bulunuyorum. Ben de sörf yaptıktan sonra evime geçeceğim ve bu salgının bitmesini bekleyeceğim. Herkes sağlıklı ve mutlu kalsın" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber