Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 24 Ekim 2017 - 13:58 Yorum: 0

Gençlik Eğitim Merkezleri’nde görev yapan 250 öğretmen, Feke’de buluştu

Adana'nın 12 ilçesinde 14 şubesiyle her yıl 13 bin öğrenciye hizmet veren Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezleri'nde görevli öğretmenler...

Gençlik Eğitim Merkezleri’nde görev yapan 250 öğretmen, Feke’de buluştu

Adana'nın 12 ilçesinde 14 şubesiyle her yıl 13 bin öğrenciye hizmet veren Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezleri'nde görevli öğretmenler Feke ilçesindeki kaynaşma ve motivasyon toplantısında buluştu.

Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor ve Basın Yayın Daire Başkanlığı'na bağlı olarak 13 bin öğrenciyi her yıl ücretsiz kurslarla sınavlara hazırlayan Gençlik Eğitim Merkezleri'nde geleneksel olarak planlanan kaynaşma ve motivasyon toplantılarının ilki Feke ilçesinde gerçekleştirildi. Gençlik Eğitim Merkezleri'nin 14 şubesinde görev yapan toplam 250 öğretmen, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Vekili Ramazan Akyürek, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel ile Gençlik Spor ve Basın Yayın Daire Başkanı Halil Hızlısoy'un katılımıyla bir araya geldi.

"Öğretmenlerimize güvenimiz sonsuz"

Toplantının açılışında konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek, çocukların ve gençlerin geleceğini şekillendiren eğitim sürecinin sadece bireylerin değil, toplumun geleceği için de büyük önem taşıdığını belirtti. Ramazan Akyürek, bu yönüyle öğretmenlik mesleğinin kutsal sayıldığını vurgulayıp, Gençlik Eğitim Merkezleri'nde görev yapan öğretmenlere sonsuz güven duyduklarının altını çizdi.

Başkan Hüseyin Sözlü'nün geleceğin teminatı olan çocukların ve gençlerin çağın gereklerine uygun biçimde eğitimlerini tamamlamaları ve geleceğe eksiksiz hazırlanabilmeleri için Adana Büyükşehir Belediyesi'nin tüm imkanlarını seferber ettiğini söyleyen Ramazan Akyürek, "Geçen yıl Adana Büyükşehir Belediyesi'nin ücretsiz kurslarında sınavlara hazırlanan bin 687 öğrencimiz en seçkin liseleri ve fakülteleri kazanma başarısı gösterdi. Çocuklarımızın elde ettiği başarı bizlere büyük mutluluk ve gurur yaşattı. Ortaya çıkan gurur tablosunda emeği geçen siz öğretmenlerimize ve personelimize teşekkür ediyoruz. Daha büyük başarılar elde etme yolunda düzenlediğimizin bu toplantının da hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Vatanını yürekten seven, al bayrağına gönülden bağlı, çalışkan, başarılı nesiller sizlerin eseri olacaktır" diye konuştu.

"Sözlü'nün hizmetleriyle Fekelilerin yüzü gülüyor"

Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel ise Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün Feke'nin çehresini değiştiren belediyecilik yatırımlarının yanı sıra eğitim hizmetinin de çok değerli olduğunu dile getirdi. Başkan Sözlü'nün Feke'de yürüttüğü eğitim hizmetleriyle hayatın zorluklarına göğüs veren Feke halkının yüzünü güldürdüğünü kaydeden Başkan Ahmet Sel, "3 yıl öncesine kadar ilçemizde üniversiteyi kazanan öğrencimiz sayımız bir elin parmaklarını geçmezken, bu yıl Feke Gençlik Eğitim Merkezi'nde kurs gören 33 gencimiz sınavlarda başarılı olup, üniversiteli oldu. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyorum, Başkanımız Hüseyin Sözlü'ye şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Hedef 20 merkez, 26 bin öğrenci

Halil Hızlısoy da Gençlik Eğitim Merkezleri'nin "büyük bir aile" olduğunun altını çizdi. Hızlısoy, 14 olan Gençlik Eğitim Merkezi sayısını 20'ye çıkarmayı hedeflediklerini, 13 bin olan öğrenci mevcudunu da ikiye katlamak için planlamaların devam ettiğini bildirip, meslektaşlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Kaynaşma ve motivasyon toplantısında değişen sınav sistemi, motivasyon, eğitim koçluğu, kişisel gelişim, başarı odaklı çalışma, kriz yönetimi ve bireyi hayata hazırlama konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Gençlik Eğitim Merkezleri’nde görev yapan 250 öğretmen, Feke’de buluştu

Gençlik Eğitim Merkezleri’nde görev yapan 250 öğretmen, Feke’de buluştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber