Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 14 Mayıs 2016 - 15:08 Yorum: 0

Gençlik Haftası Başlıyor

2016 Yılı Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 81 ilde coşkuyla kutlanacak Gençlik Haftası Etkinlikleriyle başlıyor.

Gençlik Haftası Başlıyor

2016 Yılı Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 81 ilde coşkuyla kutlanacak Gençlik Haftası Etkinlikleriyle başlıyor. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın katılacağı Gençlik Haftası çerçevesinde 15-22 Mayıs günlerini kapsayacak olan etkinlikler, Anıtkabir ziyaretiyle başlayacak. 81 ilden gelen gençlik çalışanlarının ATO Congresium'da kendi stantlarında gençlik merkezlerinde yapılan faaliyetleri sergileme imkanı bulacaklar. Bununla beraber Osmanlı Mimarisi ile süslenmiş Sanat Sokağı da kurulacak.

Gençlik Haftası etkinlikleri 16 Mayıs'ta 81 il 7 bölgeden katılan gençlerin türkülerinin seslendirileceği Gençlik Merkezleri Arası Türk Müziği Yarışması ile başlayacak.

17 Mayıs'ta ATO Congresium'da Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın katılacağı Gençlik Merkezi Günleri resmi açılısı Bekir Develi sunumu ile devam edecek. Program kapsamında Murat Kekilli tarafından bestelenen Gençlik Merkezleri şarkısının lansmanı yapılacak. Etkinliğe katılan gençler Hasan Kaçan ile Şark Köşesi ve Çınaraltı Sohbetlerinde buluşacak.

18 Mayıs'ta Gençlik Merkezi Günlerinin etkinlikleri, Yazar buluşmaları ve Diriliş Ertuğrul dizisinin sevilen oyuncuları, Hasan Kaçan ve birçok ünlü isminde jüri üyeliğini yapacağı Gençlik Merkezleri Arası Skeç Yarışması Türkiye Finali ile gerçekleşecek.

Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası Etkinlikleri, 19 Mayıs günü Anıtkabir ziyareti ile Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda yapılacak olan Bayrak Yürüyüşü ve illerde yapılacak çeşitli etkinliklerle devam edecek.

Etkinlikler hakkında bilgi veren Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Emre Kaçar, programa katılacak olan gençlere bir kez daha milli ve manevi değerleri hatırlatmak istediklerini belirterek "Bu yıl gençlere hitap eden çok renkli bir program hazırladık. Gençlerimiz arasında birlik-beraberlik, barış, kardeşlik, sevgi, saygı ve dayanışma ruhunun geliştirilmesi için 81 ilden gelen gençlerimizi Ankara'da ağırlayacağız" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber