Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Ağustos 2016 - 17:03 Yorum: 0

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü gençleri piknikte buluşturdu

Kalkınma Bakanlığı tarafından finanse edilip Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen Sodes İle El Sanatları Hayat...

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü gençleri piknikte buluşturdu

Kalkınma Bakanlığı tarafından finanse edilip Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen Sodes İle El Sanatları Hayat Buluyor Projesi'ne katılan gençler, düzenlenen piknikte bir araya geldi.

Gençlerin sportif gelişiminin yanında sosyal ve kültürel gelişimini de önemseyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, proje ile geleneksel el sanatlarından hüsn-i hat, tezhip,ebru gibi kursları gençlere ücretsiz bir şekilde veriyor. Gençlerin kurslarda aldığı eğitimle yaptıklar el emeği göz nuru çalışmalar geçtiğimiz günlerde yapılan sergi ile sanatseverlerin beğenisine sunan Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü, yine aynı proje kapsamında Orduzu Pınarbaşı Tabiat Parkı'nda piknik düzenleyerek projeye katılan gençleri bir araya getirdi.

Geçmişten bugüne kültürümüzün önemli bir yanını oluşturan geleneksel el sanatlarını yeni nesillere öğretmek amacıyla gerçekleştirilen projeden faydalanan gençler, el sanatlarının yanında sergi, piknik gibi etkinliklerle akranlarıyla tanışmanın yanında sosyo-kültürel gelişimlerini de tamamlamış oluyor. Tabiat parkında gerçekleştirilen pikniğe 400'e yakın kursiyerin yanında İl Müdürü M. Sadi Fındıklı, Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, Tesisler Şube Müdürü Ahmet Yücel ve Proje Koordinatörü Şube Müdürü Dr. Murat Kılınç katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber