Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 22 Kasım 2016 - 17:38 Yorum: 0

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Şaban Güneş:

Kırşehir GHSİM Müdürü Şaban Güneş, "Şehirler ve Kültürler" projesi kapsamında Niğde" ye yaptıkları gezilerle Kırşehirli yaklaşık bin öğrencinin...

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Şaban Güneş:

Kırşehir GHSİM Müdürü Şaban Güneş, "Şehirler ve Kültürler" projesi kapsamında Niğde" ye yaptıkları gezilerle Kırşehirli yaklaşık bin öğrencinin Şehit Ömer Halisdemir" in kabrini ziyaret ettiğini belirterek,"Bilinçli bir nesil yetişmesi için gençlere 15 Temmuz Şehitlerimizi unutturmayacağız." dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye genelinde başlatılan "Şehirler ve Kültürler" projesi kapsamında Kırşehir'e bin kişilik kontenjan ayrıldığını söyleyen Şaban Güneş, "15 Temmuz hain darbe gecesinin seyrini değiştiren kahramanımız şehit Ömer Halisdemir" in kabri orada istedik ki gençlerimiz 15 Temmuz" un ne olduğunu orada anlasın. Bilinçli bir nesil yetişmesi için gençlere 15 Temmuz Şehitlerimizi unutturmayacağız." diye konuştu.

Şu ana kadar Niğde gezisine yaklaşık bin öğrencinin katıldığını hatırlatan Güneş, "Gezimiz, Niğde'nin Bor ilçesine şehidimizin kabrini ziyaretle başlıyor. 15 Temmuz Kahramanı şehit Ömer Halisdemir" i Kur'an tilaveti ve fatihalar okuyarak kabri başında anıyoruz. Daha sonra Nevşehir'e geçiliyor bir Kapadokya gezisi ile o gün akşam gezimiz tamamlanıyor ve şehrimize dönüyoruz." ifadelerini kullandı.

15 Temmuz kalkışmasını planlayan hainleri unutturmamayı amaçladıklarını vurgulayan Güneş, sözlerine şöyle devam etti:

"Maksadımız; gençlerimiz bu hainlikleri bilsin ve bu hainler karşısında dik duran şehitlerimizin kahramanlık hikayelerini öğrensin daha bilinç nesiller yetişsin. Kabir ziyaretinden sonra hiçbir gencin kalkıp da bu millete hainlik yapacağını, düşmanlık yapacağını zerre kadar düşünmüyoruz. Kırşehir gençliği olarak bizim zerre kadar böyle bir şeyimiz olmaz. Zaten biz bunu 15 Temmuz gecesi meydanlarda haykırarak söyledik. Kırşehir gençliğine ve bu milletin gençliğine şükranlarımızı sunuyoruz. Allah razı olsun Rabbim yönlerini açsın. Ülkesine sahip çıkan gençlerimizle önümüz aydınlık."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber