Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 31 Mart 2014 - 14:20 Yorum: 0

Gençlik Meclisi Okul Görevi Görmekte

Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisi, gençlerle biraraya gelerk fikir alışverişinde bulunmak amacıyla düzenlemiş oldukları sinema ve kahvaltı programına aralıksız devam ediyor.

Gençlik Meclisi Okul Görevi Görmekte

MALATYA GUNCEL- Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisi, gençlerle biraraya gelerk fikir alışverişinde bulunmak amacıyla düzenlemiş oldukları sinema ve kahvaltı programına aralıksız devam ediyor.

Kent Konseyi Fethi Gemuhluoğlu Toplantı Salonunda düzenlenen programa Gençlik Meclisi Başkanı Mustafa Akyıldız  ve Gençlik Meclisi üyeleri katıldı.

Gençlik Meclisi Başkanı Mustafa Akyıldız, gençlik meclisine yeni üye olan gençler için gençlik meclisinin işleyişi hakkında ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.Gençlik Meclisi olarak gençlerin birikimli olmaları için çaba gösterdiklerini söyleyen Akyıldız, “ Gençlik Meclisi bir okul görevi yapmaktadır. Burayı değerlendirmek gençler için büyük bir avantajdır” dedi.

Gençlerin televizyonlar da ele alınan dayatmalardan kaçınarak  kendi değerlerimize sahip çıkan ve  kültürümüze yakışan bir  şekilde davranmaları gerektiğini belirten Akyıldız, “ Gençlik Meclisi olarak bizler buna gayret ediyor ve Malatyada ki tüm gençleri bu çatı altında bekliyoruz” dedi.

Gençlik Meclisi’nin 2014 yılı içinde de çok farklı çalışmalara imza atacağına işaret eden Akyıldız, desteklerinden dolayı Malatya Büyükşehir Belediye Başkan’ı Ahmet Çakır’a ve Kent Konseyi Genel Sekreteri Av. Ali Yıldırım’a teşekkür etti.

Yapılan kahvaltının ve söyleşinin ardından gençler kardeşlik ve birlikteliği konu alan “Bekas” adlı filmi izlediler.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber