Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Şubat 2017 - 17:33 Yorum: 0

Gençlik Merkezi üyesi genç kız Mekke-Medine-Kudüs gezisine katılacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, "İrfan Yolunda Üç Şehir: Mekke-Medine-Kudüs" projesi kapsamında Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü...

Gençlik Merkezi üyesi genç kız Mekke-Medine-Kudüs gezisine katılacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, "İrfan Yolunda Üç Şehir: Mekke-Medine-Kudüs" projesi kapsamında Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi üyesi gönüllü genç Emine Nur Evcil, 24 Şubat-11 Mart 2017 tarihleri arasında 13 günlük Mekke-Medine-Kudüs gezisine katılacak.

Afyonkarahisar Gençlik Merkezleri'ndeki dini ilimler ve değerler atölyesi çalışmalarına katılan gençleri ödüllendirmek için Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce "İrfan Yolunda Üç Şehir: Mekke-Medine-Kudüs" gezi projesini hayta geçirdi. bu proje kapsamında Afyonkarahisar'dan Emine Nur Evcil, 81 ildeki kız öğrencilerle birlikte Mekke-Medine-Kudüs gezisine katılacak.

Geziye katılmaya hak kazanan Emine Nur Evcil böyle bir projenin içerisinde yer almaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Gençlik merkezlerimiz biz gönüllü gençlerin artık ikinci bir evi konumunda. Bende ders dışı zamanlarımı değerlendirmek amacıyla Afyonkarahisar Gençlik Merkezi'nin farklı alanlardaki atölye çalışmalarına gönüllü olarak katılıyorum. Ayrıca yine gençlik merkezimizin sosyal sorumluluk projelerinde gönüllü olarak yer alarak çalışmalara destek vermeye çalışıyorum. Böyle bir projenin içerisinde yer almaktan dolayı da gerçek anlamda çok mutluyum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber