Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 24 Ağustos 2017 - 11:28 Yorum: 0

Gençlik merkezinde sona gelindi

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Görükle'de yapılan, içinde üniversite öğrencileri için yurt, kafeterya, restoran, kütüphane, okuma ve sinema...

Gençlik merkezinde sona gelindi

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Görükle'de yapılan, içinde üniversite öğrencileri için yurt, kafeterya, restoran, kütüphane, okuma ve sinema salonu, konferans salonu da bulunan gençlik merkezi tamamlanma aşamasına geldi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, ağırlıklı olarak üniversite öğrencilerine hizmet verecek yurt ve sosyal buluşma alanları yapılması çalışmalarını da hız kesmeden sürdürüyor. Üniversite öğrencilerinin barınma sorununu yeni yurt binaları ile çözüme kavuşturan Büyükşehir Belediyesi, şimdi de yine Görükle'ye donanımı ve mimarisiyle ayrıcalıklı bir gençlik merkezi kazandırıyor. Geçtiğimiz yıl mart ayında temeli atılan, içinde yurt, kafeterya, restoran, kütüphane, okuma ve sinema salonu, konferans salonu da bulunan Görükle Gençlik Merkezi'nde çalışmalar son aşamaya geldi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, beraberindeki Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altın ile birlikte artık tamamlanma aşamasına gelen Görükle Gençlik Merkezi'nde incelemelerde bulundu. Eğitime ve gençlere yönelik yatırımlara büyük önem verdiklerini dile getiren Başkan Altepe, "Gençliğimiz geleceğimizin teminatı. Merkezdeki eski okulları yenileyip, okullarımıza ek binalar yaparken, diğer taraftan üniversite gençlerimizle ilgili olarak da Görükle'nin her köşesinde faaliyetlerimiz var. Üniversitemizin hemen yanında Görükle çıkış kapısının hemen yanına yaptırdığımız gençlik merkezimizi de artık tamamlamak üzereyiz. Bu merkez tüm Görükle'ye ve üniversite gençliğine hitap edecek. İçinde yurt, kafeterya, restoran, okuma salonları, sinema salonu, konferans salonu ve kütüphane bulunan merkezde gençlerimiz her türlü aktivitelerini yapabilecek. Artık son hazırlıklar yapılıyor, bu yıl içinde hizmete açmayı hedefliyoruz" dedi.

Gençlik merkezinde sona gelindi

Gençlik merkezinde sona gelindi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber