Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 14 Ekim 2016 - 11:48 Yorum: 0

Gençlik merkezinden madde bağımlılığı semineri

Şanlıurfa İpekyol Genlik Merkezi tarafından ortaokul düzeyindeki çocuklara yönelik madde bağımlılığı ve zararları konusunda seminer verildi.

Gençlik merkezinden madde bağımlılığı semineri

Şanlıurfa İpekyol Genlik Merkezi tarafından ortaokul düzeyindeki çocuklara yönelik madde bağımlılığı ve zararları konusunda seminer verildi.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetleri sürdüren İpekyol Gençlik Merkezi tarafından özellikle okulların açılmasıyla birlikte küçük yaşlardan itibaren kullanılmaya başlanan sigara ve benzeri maddelerin zararları hakkında seminer düzenlendi.

Seminer, İpekyol Gençlik Merkezi ve Rehberlik Araştırma Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlendi. Seminerde öğrencilere zararlı alışkanlıklar ve korunma yolları ile ilgili bilgi verildi. Seminere Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Hakan Keşküş, Gençlik Merkezi Müdürü Müslüm Aktabur, gençlik merkezi personeli, üyeleri ve gençler katıldı.

Seminerde konuşan Şanlıurfa Rehberlik Araştırma Müdürlüğü Rehber öğretmenleri Ramazan Kurt ve Ahmet Açar, sigaranın zararlarını anlatarak öğrencilere kötü alışkanlıklar ve çözüm yolları hakkında slayt, film ve sinevizyon gösterisi eşliğinde bilgi verdi.

İpekyol Gençlik Merkezi Müdür Müslüm Aktabur ise, "Gençlere kaliteli bir hizmet sunmak adına kulüp, kurs ve derslerimizin yanında gençlerimizi her türlü zararlı alışkanlıklar konusunda bilinçlendirmek, onları korumak topluma faydalı bireyler olarak yetişmesine katkıda bulunarak sağlıklı bir bünyeye sahip olmalarına istiyoruz" dedi.

Seminer sonunda katılımcı gençlere Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gönderilen kitaplar hediye edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber