Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Hibe - Proje - Burs 21 Nisan 2015 - 02:05 Yorum: 0

Gençlik Projeleri Destek Programı

Gençlik Projeleri Destek Programı Başvuru Süresi Uzatıldı

Gençlik Projeleri Destek Programı

“GENÇLİK PROJELERİ DESTEK PROGRAMINA BAŞVURU SÜRESİ (2015/1) 22 NİSAN’A KADAR UZATILMIŞTIR.”

Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2012 yılında başladığı Gençlik Projeleri Destek Programı’na 2015 yılında da devam ediyor. 2015 yılı gençlik projeleri destek programı teklif çağrısı başladı. Bakanlık gençlik ile alakalı uygun bulunan projelere destek verecek. Program kapsamında desteklediği yüzlerce projeye yenilerini eklemek adına proje yazarlarına çağrıda bulunan Gençlik ve Spor Bakanlığı, yenilikçi fikirlerin hayata geçirilmesini hedefliyor.

Sivil toplum kuruluşları, gençlik grupları ve gençlik topluluklarının proje yürütücüsü olarak başvurabileceği programa en fazla 2 projeyle başvuru yapılabilecek.

Gençlere yönelik her türlü sosyal ve kültürel faaliyetler ile spor alanındaki projelerin öncelikli olarak destekleneceği programın başvuru yelpazesi ise oldukça geniş. Gönüllülük, sosyal uyum, madde bağımlılığıyla mücadele, sağlıklı yaşam ve spor, kültür- sanat, eğitim ve bilimsel araştırma konu başlıkları altında başvurular alınacak.

Bakanlık,destek programına dahil edilecek projelerin mali katkı alt sınırını 10 bin TL ,üst sınırı ise 250 bin TL olarak belirledi.

Yoğun talep nedeniyle başvuruların 22 Nisan 2015 Çarşamba günü mesai bitimine kadar uzatılmasına karar verilmiştir.  Başvurular Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü Genel Evrak Kat: B1 Örnek Mahallesi Oruç Reis Caddesi No: 13 06090 Altındağ / ANKARA adresine elden ya da posta yoluyla yapılabilecektir.

Program kapsamında desteklenecek proje türleri, desteğin miktarı ve kapsamı, çağrıya kimlerin başvurabileceği, başvurunun nasıl ve nereye yapılacağı, bütçe hazırlanırken dikkat edilmesi gereken hususlar ve konu ile ilgili diğer detaylar Uygulama Kılavuzunda ve Sıkça Sorulan Sorular (SSS) kısmında yer almaktadır.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber