Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 12 Mayıs 2016 - 13:08 Yorum: 0

Gençlik Ve Spor Bakan Yardımcısı Boynukalın, Malatya’da Söyleşiye Katıldı

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın, Malatya'da söyleşiye katıldı.

Gençlik Ve Spor Bakan Yardımcısı Boynukalın, Malatya’da Söyleşiye Katıldı

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın, Malatya'da söyleşiye katıldı.

Daha önce AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanlığı yapan Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın, MTTB Malatya Şubesi, Genç MÜSİAD Malatya Şubesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Türkiye'de Toplumsal Değişim ve Gençlik" konulu söyleşiye katıldı.

Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen söyleşiye Abdurrahim Boynukalın'ın yanı sıra Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, MTTB Malatya İl Başkanı Mehmet Sağdıç, Genç MÜSİAD Malatya İl Başkanı Barış Yılmaz, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Enis Aydoğan ve çok sayıda davetli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından söyleşiye geçildi.

Konuşmasına Batı ve Türk toplumlarındaki gençliği karşılaştırarak Başlayan Boynukalın, babasının başından geçen bir durumu anlatarak, Batı toplumlarında ahlaki çöküntü yaşandığını söyledi.

Yaklaşık 1 saat süren söyleşide gençlere tavsiyelerde de bulunan Boynukalın, gençlere daha çok fikir ve proje üretmelerini önerdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber