Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 15 Nisan 2022 - 20:58 Yorum: 0

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu öğrencilerle iftar yaptı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Tunceli'de kız yurdunda öğrencilerle birlikte iftar yaptı.

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu öğrencilerle iftar yaptı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Tunceli'de kız yurdunda öğrencilerle birlikte iftar yaptı.

Programları kapsamında Elazığ'dan askeri helikopterle Tunceli'ye geçen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Tunceli Valiliği önünde Vali Mehmet Ali Özkan, protokol üyeleri ve sporcular tarafından karşılandı. Valilik şeref defterini imzalayan Bakan Kasapoğlu daha sonra Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan'dan kentle ilgili bilgi aldı. Valilik ziyaretinin ardından AK Parti Tunceli İl Başkanlığına geçen Bakan Kasapoğlu, partililerle bir araya geldi. Burada kısa bir konuşma yapan Bakan Kasapoğlu, 2023 seçimlerinin yaklaştığını hatırlatarak, "Hepinize bu konuda büyük bir sorumluluk düşüyor" dedi.

Munzur Erkek Yurdu'nda gençlerle sohbet programına da katılan Bakan Kasapoğlu daha sonra Tunceli Kız Yurdu'nda gençlerle iftarda buluştu. Bakan Kasapoğlu, Genç Ofiste gençlerle buluşmasının ardından programını sonlandırdı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber