Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 15 Mart 2015 - 17:58 Yorum: 0

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç:

"Ülkemizin her köşesine gidiyoruz ama muhalefet partilerine bakıyorsunuz, hep belli yerlerde, hep belli birtakım illerde, belli birtakım bölgelerde geziyorlar. AK Parti olarak Türkiye'nin her yerindeyiz ve her yerinde olmaya devam edeceğiz"

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç:

SAMSUN (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Ülkemizin her köşesine gidiyoruz ama muhalefet partilerine bakıyorsunuz, hep belli yerlerde, hep belli birtakım illerde, belli birtakım bölgelerde geziyorlar. AK Parti olarak Türkiye'nin her yerindeyiz ve her yerinde olmaya devam edeceğiz" dedi.

Kılıç, Atakum Sanat Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Kadın Kolları 4'üncü Olağan İl Kongresi'nde, seçim dönemlerinde en fazla fedakarlığı teşkilatlarının kadın üyelerinin yaptığını, onlara haziran ayındaki seçimlerde de büyük görevler düştüğünü söyledi.

AK Parti'nin, kadınların toplum, siyaset ve yaşamın içindeki önemini bilen bir siyasi parti olduğunu belirten Kılıç, "İç Güvenlik Yasası" görüşmeleri sırasında TBMM'de Meclis Başkanlığını temsil eden Ayşe Nur Bahçekapılı'ya karşı muhalefet partilerinin tavrını kınadı. Kılıç, "Özellikle bazı muhalefet milletvekillerinin dile getirdiği sözlerin kabul edilemez olduğunu tekrar söylemek istiyorum. Tekrarlamak da istemiyorum, o sözleri de onlara iade ediyorum. O sözleri de meclis zabıtlarına geçirmiş olduklarından dolayı ömür boyu boyunlarında taşıyacaklar. Bir hanımefendiye, bir kadına karşı sarf edilen bu sözleri de kınıyorum" diye konuştu.

- Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesi

Türkiye'yi derinden etkileyen Mersin'in Tarsus ilçesinde üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesini "vahşet" olarak nitelendiren Kılıç, bunun hunharca işlenmiş bir cinayet olduğunu vurguladı.

Bunu suistimal etmeye kalkanlara en güzel cevabı Aslan'ın ailesinin verdiğini bildiren Kılıç, şöyle devam etti:

"Onlara da buradan tekrar teşekkür ediyorum. Allah onlardan da razı olsun. Siyasi parti olarak bizim de bu noktada çok doğru bir yerde durduğumuza inanıyorum. Gençlik Kollarımız, Kadın Kollarımız ve ana kadememiz, hükumetimiz bütün gerekli adımları atmıştır. Antalya'da Gençlik ve Spor Bakanlığının görev alanı içerisinde olan gençlik merkezlerimizin inşasıyla ilgili yaptığımız projelerden birini, Antalya Gençlik Merkezimizin ismini Sayın Başbakanımızın talimatıyla Özgecan Aslan Gençlik Merkezi koyduk ki bu hatırlansın. Bazıları dediler ki 'Bu kötü olayı hatırlamak doğru olmayabilir.' Hayır, hatırlansın, bilinsin ki bir daha yaşanmasın. Asla bir daha yaşanmasın ve bunu yapanlar da adalet karşısında en ağır cezayı alarak bunun karşılığını vermek, hesabını vermek durumundalar."

- "Karış karış ülkemizin her yerini geziyor"

Bakan Kılıç, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, AK Parti Genel Başkanlığı görevini üstlendikten hemen sonra 45'ten fazla ili çok kısa bir sürede ziyaret ettiğini hatırlattı.

Davutoğlu'nun, bu ziyaretlerinde partisinin kongrelerine katıldığını ifade eden Kılıç, "Biz iktidar partisi olarak ve Genel Başkanımız, Ankara'da durmuyor, karış karış ülkemizin her yerini geziyor. Ülkemizin her köşesine gidiyoruz ama muhalefet partilerine bakıyorsunuz, hep belli yerlerde, hep belli birtakım illerde, belli birtakım bölgelerde geziyorlar. AK Parti olarak Türkiye'nin her yerindeyiz ve her yerinde olmaya devam edeceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

Daha sonra Kılıç, inşaatı tamamlanmak üzere olan Atakum Gençlik Merkezi ve Kavak ilçesindeki çok amaçlı spor salonu inşaatını gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Kongreye, AK Parti Samsun Milletvekilleri Tülay Bakır ve Mustafa Demir, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel ile partililer katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber