Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Ağustos 2016 - 17:33 Yorum: 0

Gençlik ve Spor Konfederasyonu’ndan başsağlığı mesajı

Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Merkez sözcüsü Aytaç Yamaç, konfederasyonun Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanlığı Basın Sözcüsü Saim Özmen'in...

Gençlik ve Spor Konfederasyonu’ndan başsağlığı mesajı

Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Merkez sözcüsü Aytaç Yamaç, konfederasyonun Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanlığı Basın Sözcüsü Saim Özmen'in dedesi Mehmet Özmen'in vefatı dolayısıyla basın açıklamasında bulundu.

Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Merkez Sözcüsü Aytaç Yamaç, Batman'ın Sason ilçesinde hayatını kaybeden Mehmet Özmen için yayımladığı taziye mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Sason ilçesinin sevilen sayılan insanlarından birisi olan ve aynı zamanda Gençlik ve Spor Konfederasyonu Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanlığı Basın Sözcüsü Gazeteci Saim Özmen'in dedesi merhum Hacı Mehmet Özmen'in vefatını derin bir üzüntüyle karşılıyoruz. Kuruluş olarak merhuma yüce Allah'tan rahmet diliyor kederli ailesine başsağlığı diliyoruz."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber