Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Ağustos 2016 - 15:48 Yorum: 0

Genç’ten CHP’ye geçmiş olsun ziyareti

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna PKK'lı teröristlerce düzenlenen silahlı...

Genç’ten CHP’ye geçmiş olsun ziyareti

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna PKK'lı teröristlerce düzenlenen silahlı saldırı nedeniyle CHP İl Başkanı av. Tufan Akçagöz'e "geçmiş olsun" ziyaretinde bulundu.

CHP Samsun İl Başkanı Av. Tufan Akçagöz ve parti yöneticileri tarafından karşılanan Osman Genç, Başkan Yardımcısı Alican Usta'nın da yer aldığı ziyarette "geçmiş olsun" dileklerini ve üzüntülerini ifade etti.

Ziyaretten dolayı Canik Belediye Başkanı Osman Genç'e teşekkür eden Akçagöz, "Terör, ana muhalefet partisinin genel başkanını hedef alma cüretini kendisinde bulabiliyorsa, teröristin hırsının ne boyutlara ulaştığı da ortaya çıkıyor. Maalesef şehidimiz var. Bundan dolayı çok üzgünüz. Keşke olmasaydı. Şehidimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ama herkes bilmeli ki Sayın Genel Başkanımızın da ifade ettiği gibi, herkesin bir canı var ve bir gün mutlaka bu emaneti teslim edeceğiz. Hiç bir tehdit, hiç bir baskı ve hiç bir terörist odak, ülke topraklarının hiç bir noktasında siyaset yapmamızı engelleyememiştir ve bundan sonra da engelleyemeyecektir" dedi.

Kılıçdaroğlu'na saldırıyı kınadı

Hain darbe girişiminden sonra Türkiye'deki tablodan rahatsız olanların olduğunu dile getiren Başkan Genç de, "Türk milletinin birbirine kenetlendiği şu günlerde bu birlikteliği hazmedemeyen bazı güçlerin ülkemizin aydınlık geleceğine kastettikleri apaçık ortadadır. Darbecilerin de, şu anda Türkiye'yi hedef alan teröristlerin de amacı bu birlik beraberliği bozmak. Sebebi ne olursa olsun Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz, lanetliyoruz. Ne teröre karşı dik duruşunu gösteren siyasi partilerimiz ne de bizler tutumumuzu değiştirmeyiz ve bunlarla mücadelemizi sürdüreceğiz" diye konuştu.

Hainlerle mücadelelerinin 15 Temmuz'dan önceye dayandığına da işaret eden Başkan Osman Genç, "Bizim sesimiz 17 -25 Aralık'tan beri gür çıkıyor ve daha da gür çıkmaya devam edecek. Çünkü sesimizin gür çıkması FETÖ/PDY terör örgütü mensuplarını rahatsız ediyor. Sesimizin gür çıkması davaya olan inancımız, devletimize olan bağlılığımız ve milletimize olan güvenimizdendir. Bu alçaklarla iş tutanlar da alçaktır. Konumları ne olursa olsun bunlar eninde sonunda hesap verecektir. Bu terör örgütüyle mücadele edecek konumda olup da sesi cılız çıkanlar geçmişine güvenemeyenlerdir" şeklinde konuştu.

"Terör belasını birlikte çözeceğiz"

Türk milletinin asla bu eylemlerden yılmayacağını ve hainlere pabuç bırakmayacağını ifade eden Başkan Osman Genç, "İnşallah bu terör belasını hep birlikte çözeceğiz. Hain emelleri olan kim olursa olsun ve gücü ne olursa olsun Türk milleti sürekli bu hususta birlik ve beraberlik içerisindedir. Başta Sayın Kılıçdaroğlu olmak üzere CHP camiasına ve Türk milletine geçmiş olsun diliyorum" ifadelerini kullandı.

Saldırıda bir askerin şehit, iki askerin ise hafif yaralandığını da hatırlatan Başkan Genç, "Şehidimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz" açıklamasını yaptı.

Genç’ten CHP’ye geçmiş olsun ziyareti

Genç’ten CHP’ye geçmiş olsun ziyareti

Genç’ten CHP’ye geçmiş olsun ziyareti

Genç’ten CHP’ye geçmiş olsun ziyareti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber