Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Kasım 2016 - 12:58 Yorum: 0

Genel Başkan Erdoğan Yıldırım’ın Öğretmenler Günü mesajı

Kars Ardahan Iğdır (KAI)Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım 24 Kasım "Öğretmenler Günü" dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Genel Başkan Erdoğan Yıldırım’ın Öğretmenler Günü mesajı

Kars Ardahan Iğdır (KAI)Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım 24 Kasım "Öğretmenler Günü" dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yıldırım yayımladığı mesajında; "Her millet eğitim ve öğretime verdiği değer ölçüsünde gelişir. Yaşadığımız zaman diliminde teknoloji ne kadar etkin olursa olsun, öğretmenin etkin olmadığı bir eğitim sisteminin başarılı olması düşünülemez. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün "Eğitimdir ki; Bir milleti ya hür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da milleti esaret ve sefalete terk eder" sözünü ilke olarak kabul eden öğretmenlerimiz, vatanımızın her bir köşesinde büyük bir sabır ve özveriyle mesleklerini icra etmektedir. Öğretmenlerimiz çocuklarımızı, geçmişini ve değerlerini bilen, yetenek ve kabiliyetlerini geliştiren, geleceğe umutla bakan, insan sevgisiyle dolu yetiştirmek ve onları hayata hazırlamak için büyük çaba sarf etmektedir" dedi.

KAI Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım, yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: "Öğretmenlik mesleği, insana dayalı, konusu insan olan çok özel ve kutsal bir görevdir. Bu değerli ve kutsal görevi meslek edinen, milli birlik ve beraberliğimizin teminatı değerli öğretmenlerimizi elbette ki bir günde anmak yeterli değildir ama böylesine kutsal bir mesleği üstlenen, doğruyu, güzeli, iyiyi, her alanda yeniliği ve yenileşmeyi sağlayan öğretmenlerimizi anmak onlara olan vefa borcumuzu ödemek için 24 Kasım önemli bir fırsattır. Bu nedenle insana yapılan her türlü yatırımın en büyük değer olduğunu biliyor, öğretmenlerimizin emeklerini takdirle karşılıyoruz. Bu özel günde başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmetle anarken, emekli öğretmenlerimize sağlıklı ve uzun ömürler diliyor, öğrencilerine verdikleri emek, gösterdikleri özveri, sabır ve hoşgörü ile halen görevlerini sürdüren öğretmenlerimizin de 24 Kasım "Öğretmenler Günü" nü kutluyorum."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber