Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Eylül 2016 - 14:58 Yorum: 0

Genel Başkan Yardımcısı Genç’ten Genel Müdür Coşkun’a ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa Türk Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mustafa...

Genel Başkan Yardımcısı Genç’ten Genel Müdür Coşkun’a ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa Türk Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Genç'i makamında ağırladı.

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, yoğun programında ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Manisa Türk Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Genç ve Manisa Şube Müdürü Rıdvan Mutlu Genel Müdür Yaşar Coşkun'a başarılar dilemek için ziyarette bulunduklarını ifade ettiler. Genç, "Yaşar Hocamız Manisa'mızın örnek isimlerinden birisi. Herkes tarafından tanınan ve sevilen Yaşar Coşkun'un ilimizde önemli yatırımları hayata geçireceğinden eminiz. Kendisine görevinde başarılar diliyoruz" dedi.

"İlimiz hak ettiği değeri görmeye devam edecek"

Genel Müdür Yaşar Coşkun, Türk Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Genç ve Manisa Şube Müdürü Rıdvan Mutlu'ya nazik ziyareti münasebeti ile teşekkür etti. Genel Müdür Coşkun, "Böylesine anlamlı ziyaretler beni onore ediyor. MASKİ'ye Genel Müdür olarak atanmanın ardından yapılan ziyaretler nedeniyle herkese çok teşekkür ediyorum. Manisa'mıza yapılan hizmetlerin katlanarak büyüyeceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'den aldığımız güçle ilimiz hak ettiği değeri görmeye devam edecek" diye konuştu.

Genel Başkan Yardımcısı Genç’ten Genel Müdür Coşkun’a ziyaret

Genel Başkan Yardımcısı Genç’ten Genel Müdür Coşkun’a ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber