Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 13 Mayıs 2016 - 16:25 Yorum: 0

Genel Merkezden, Bartın Kadın Kollarına Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Merkez Kadın Kolları teşkilat başkanlığı, Bartın Kadın Kolları teşkilatına ziyaret düzenleyerek teşkilatla...

Genel Merkezden, Bartın Kadın Kollarına Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Merkez Kadın Kolları teşkilat başkanlığı, Bartın Kadın Kolları teşkilatına ziyaret düzenleyerek teşkilatla ve ilçe kadın kolları başkanları ile istişarelerde bulundu.

Kadın Kolları Teşkilat Başkan Yardımcısı Yelda Erol Gökcen ilk önce AK Parti Bartın İl Başkanı Hüseyin Manav ve Gençlik Kolları Başkanı Orhan Ağdacı ile görüşmeler yaptı. Daha sonra kadın kolları teşkilatı ve ilçe başkanları ile toplu görüşme yapıldı.

Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya yaptığı konuşmada, "AK Parti Kadın Kollarına başkanlık etmenin onurunu ve gururunu sayenizde yaşıyorum. İşte hepimizin AK Parti şuuruyla geleceğe kararlılıkla yürüyeceğimize eminim. AK Parti davası milletin davasıdır, demokrasi davasıdır, milleti yüceltme davasıdır, Türkiye'yi büyütme davasıdır. Milletin refahı ve emniyeti davasıdır. Biz Kadın Kolları Teşkilatı olarak çalışmalarımızda Yunustan ilham alarak gönül fethetmeyi, gönül almayı, kırgınlıkları ortadan kaldırmayı amaç edindik. Bunun içindir ki Bartın kamuoyunda takdirle bahsediliyoruz. Bartın'ımızda hakaret etmeden, iftira atmadan, çamur atmadan, haksız ithamlarda bulunmadan, belli bir gurubun ve sınıfın, kendini imtiyaz sahibi sananlara göre siyaset değil, millete göre nasıl yapılır, işte biz bunu başardık. AK Parti Türkiye'de siyaset anlayışını değiştirdi. Ak kadrolarda kalıcı eserler kazandırmayı hedefledi" dedi.

Genel Merkez Kadın Kolları Teşkilat Başkan Yardımcısı Yelda Erol Gökcen'de yaptığı konuşmada buradaki birlik ve beraberlikten etkilendiğini dile getirerek kadın kolları teşkilatına başarılar diledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber