Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 05 Eylül 2016 - 18:58 Yorum: 0

Genel Müdür Coşkun Hiraş Medya’yı ağırladı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Hiraş Medya Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Emin Uygur ve ekibinin...

Genel Müdür Coşkun Hiraş Medya’yı ağırladı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Hiraş Medya Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Emin Uygur ve ekibinin hayırlı olsun ziyaretini makamında kabul etti.

Hiraş Medya Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Emin Uygur ve Radyo Hiraş ekibi, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun'u makamında ziyaret ettiler. Coşkun'a yeni görevinde başarılar dileyen HİRAŞ ailesi, Coşkun'un başarılarının MASKİ bünyesinde de artarak süreceğine inandıklarını belirttiler. Kendisine hayırlı olsun dileklerinde bulunma inceliğini gösteren ziyaretçilerine teşekkür eden MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, "Basın yayın kurumlarının bizim için önemi hayli büyük. Yaptığımız işlerin hem Manisa'daki vatandaşlarımızın tamamına hem de diğer illerimizde yaşayan insanlara tam anlamıyla anlatılabilmesi için yayın kuruluşlarına ihtiyacımız olduğu bir gerçek. Bu anlamda kendilerine vermiş oldukları destek nedeniyle çok teşekkür ediyorum. Yaptığımız işin bir gereği olarak basınla her zaman iç içeyiz, öyle olmaya da devam edeceğiz. Bu vesile ile Manisa basınında emek veren bütün arkadaşlarımı sevgiyle selamlıyorum. Her biri bizim için çok değerli" diye konuştu.

Genel Müdür Coşkun Hiraş Medya’yı ağırladı

Genel Müdür Coşkun Hiraş Medya’yı ağırladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber