Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Eylül 2016 - 17:03 Yorum: 0

Genel Müdür Coşkun Meclis Üyesi Uçak’ı ağırladı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Milliyetçi Hareket Partisi Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi...

Genel Müdür Coşkun Meclis Üyesi Uçak’ı ağırladı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Milliyetçi Hareket Partisi Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ali Uçak'ı makamında ağırladı.

MHP Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ali Uçak, Genel Müdür Yaşar Coşkun'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Uçak, ziyaretinde Genel Müdür Coşkun'u yeni görevinden dolayı tebrik etti. Uçak, "Yaşar Hocamız duruşu, bilgisi ve engin tecrübesiyle Manisa için önemli bir şahsiyet. Manisa'yı daha da yukarılara çekmek için elinden gelenin en iyisini yapacağına eminim" diye konuştu. Uçak ayrıca, Genel Müdür Coşkun'a üzerinde Osmanlı Padişahlarının bulunduğu tablo hediye etti.

"Ekibimle özverili bir şekilde çalışmaya başladık"

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, yeni görevi nedeniyle yapılan ziyaretlerin kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. Genel Müdür Coşkun, "Yeni görevim nedeniyle desteklerini esirgemeyen ziyaretçilerime teşekkürü bir borç biliyorum. Manisa'ya hizmet etmek için tüm ekibimle özverili bir şekilde çalışmaya başladık. Manisa için Manisalı için elimizden geleni yapacağız. MHP Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ali Uçak'a nazik ziyareti, iyi dilekleri ve anlamlı hediyesi için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Genel Müdür Coşkun Meclis Üyesi Uçak’ı ağırladı

Genel Müdür Coşkun Meclis Üyesi Uçak’ı ağırladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber