Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 05 Mart 2015 - 15:03 Yorum: 0

Genel Seçime doğru

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu eski Başkanı Şerefhan, CHP'den Ankara birinci bölgeden milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı

Genel Seçime doğru

ANKARA (AA) - Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu eski Başkanı Demirhan Şerefhan, CHP'de Ankara birinci bölgeden milletvekili aday adayı oldu.

Şerefhan, CHP Ankara İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, üyesi olduğu CHP'de aktif siyaset yapma kararı aldığını söyledi.

Ankara'nın hakkettiği noktaya gelebilmesi için projeler üreteceğini, parti örgütleriyle omuz omuza çalışacağını belirten Şerefhan, "Ankara, bugün maalesef layık olduğu yerde değil. Bir başkent hiç değil. İstanbul'un gölgesinde kalmış bir Anadolu kenti. Bu kent için yeni projeler üretmeye, özellikle uluslararası alanda etkin bir doku yaratmaya ihtiyaç var" diye konuştu.

CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin de Şerefhan'a, aday adaylığının hayırlı olması temennisinde bulunarak, CHP olarak Ankara'da birinci parti olmayı hedeflediklerini ifade etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber