Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 05 Mart 2015 - 15:13 Yorum: 0

Genel seçime doğru

KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri Milletvekili aday adayı Ayhan Oğan, Anadolu'nun tarihi bir misyonu olduğunu, bu misyonun bilincinde mazlum coğrafyaları da ilgilendiren çalışmalar yapılması...

Genel seçime doğru

KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri Milletvekili aday adayı Ayhan Oğan, Anadolu'nun tarihi bir misyonu olduğunu, bu misyonun bilincinde mazlum coğrafyaları da ilgilendiren çalışmalar yapılması gerektiğini söyledi.

Oğan, Kayseri Uluslararası Öğrenci Derneği'nde (KUDER) dernek yetkilileri ve yabancı öğrencilerle bir araya geldi.

KUDER Başkanı Mücahit Bulut, burada derneğin yabancı öğrencilerle ilgili yaptığı faaliyetler hakkında Oğan'a bilgi verdi.

Derneğin çok önemli bir faaliyet yürüttüğünü ifade eden Oğan ise Anadolu'nun eskiden olduğu gibi bugün de ön planda olduğunu, bunu engellemek isteyenlerin ellerinden geleni yaptıklarını belirtti.

Mazlum coğrafyalarda yaşanan acılar karşısında Türkiye'nin üzerine önemli görevler düştüğünü anlatan Oğan, "Anadolu'nun tarihi bir misyonu var. Bu misyonun bilincinde mazlumları da yakından takip ederek çalışmalar yürütmeliyiz. Bu coğrafyalardan neler yaşandığını, dillerini, kültürlerini iyi bilmeliyiz. Bizler de derneğinizin bu gençler için yaptığı etkinliklere destek olmaya hazırız" diye konuştu.

Yabancı öğrencilerle sohbet eden Oğan, öğrencilerle fotoğraf çektirdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber