Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 05 Mart 2015 - 16:43 Yorum: 0

Genel seçime doğru

DİYARBAKIR (AA) - AK Parti Diyarbakır milletvekili aday adayı Aydın Altaç, gündemdeki yeni anayasa çalışmalarına ilişkin değerlendirmede bulundu.Altaç, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye’nin...

Genel seçime doğru

DİYARBAKIR (AA) - AK Parti Diyarbakır milletvekili aday adayı Aydın Altaç, gündemdeki yeni anayasa çalışmalarına ilişkin değerlendirmede bulundu.

Altaç, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye’nin yürürlükteki 1982 anayasasıyla kaybedecek zamanı kalmadığını belirtti.

Türkiye’nin, büyük hedefleri olan bir ülke olduğunu belirten Altaç, şunları kaydetti:

"Günümüz Türkiye’si artık geçmişte kalan vesayet Türkiye’si olmamalıdır. Kin ve nefret duygularıyla vesayetçi görüşlerini dikte ettikleri, milletin örf ve adetlerini inkar edercesine kaleme aldıkları 1982 anayasası ülke bütünlüğünü koruyamadığı gibi iç barışı da tesis edememektedir. Hazindir ki, kurulduğu günden beri üzerinde neredeyse 100 yıl geçen Türkiye Cumhuriyeti Devleti hala kendi benliğini ispat edebilecek bir anayasa kurallarına sahip olamamıştır."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber