Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 06 Mart 2015 - 14:03 Yorum: 0

Genel seçime doğru

ERZURUM (AA) - AK Parti'den Erzurum milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan iş adamı Lütfi Şahsuvaroğlu, kentin kalkınması için elinden geleni yapacağını bildirdi.Müceldili Konağı'nda...

Genel seçime doğru

ERZURUM (AA) - AK Parti'den Erzurum milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan iş adamı Lütfi Şahsuvaroğlu, kentin kalkınması için elinden geleni yapacağını bildirdi.

Müceldili Konağı'nda kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya gelen Şahsuvaroğlu, insanlık tarihinin en eski şehirleri arasında yer alan bir kültür ve medeniyet şehri olan doğunun göz bebeği Erzurum'a hizmet etmek için aday olduğunu söyledi.

Erzurum'da doğup, büyüdüğünü anımsatan Şahsuvaroğlu, kente bir çivi çakabilmeyi, kentin yatırım konusunda kalkınmasını sağlamayı hedeflediğini ifade etti.

Milletvekili olması halinde iki ayda bir toplantı düzenleyerek, herkesin taleplerini dinleyeceğini anlatan Şahsuvaroğlu, "Teşvik Yasası gerçekten iyi bir yasa ama bu yasaya rağmen Erzurum'a dört dörtlük yatırım gelmedi. Nakliye konusunda dezavantajlı bir bölge" diye konuştu.

İlk hedefinin bölgeye yatırım yapılması için yeni teşvik paketlerinin çıkarılması olduğunun altını çizen Şahsuvaroğlu, doğudaki şehirlere yatırımın gelmesi için çalışacağını söyledi.

Şahsuvaroğlu, Erzurum'da kış turizmi ve sanayi için çalışacağını belirterek, teşvikte düzenleme yapılması halinde iş adamlarının yatırım yapacağını belirtti. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber