Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 08 Mart 2015 - 17:33 Yorum: 0

Genel seçime doğru

MHP 21. dönem Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, 7 Haziran seçimlerinde milletvekili aday adaylığını açıkladı

Genel seçime doğru

ORDU (AA) - Eski MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, MHP'den aday adaylığını açıkladı.

MHP Ordu İl Binası önünde basın açıklaması düzenleyen Cemal Enginyurt, 7 Haziran seçimlerinde MHP'den aday adayı olduğunu duyurdu.

Aday adaylığı sürecinde tüm partililerden destek isteyen Enginyurt, 7 Haziran'da Ordu'dan Ankara'ya en az 3 MHP'li milletvekili götüreceklerini söyledi. 

"MHP iktidarına yalnız Ordu’nun değil tüm Türkiye’nin ihtiyacı vardır" diyen Enginyurt, şöyle konuştu:

"Bakınız ben milletvekili olmak için, belediye başkanı olmak için mücadele etmiyorum. Ben ülkem adına, memleketim adına, ülküm ve ideolojim adına hizmet ediyorum. Ben listeye girmesem de yine aynı inanç ve aynı kararlılıkla bu mücadeleme devam edeceğim. Bu meydana sığmayan aziz Ordulu hemşehrilerime verdikleri destekten dolayı sonsuz teşekkür ediyorum. İnşallah bu korku imparatorluğunu hep birlikte yıkacağız. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Ne mutlu Türküm diyene."

Enginyurt’un aday adaylık açıklamasına, partisinin Ordu il ve ilçe başkanlarının yanı sıra çok sayıda partili katıldı. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber