Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 08 Mart 2015 - 17:48 Yorum: 0

Genel seçime doğru

MALATYA (AA) - CHP'nin Malatya'da milletvekili adaylarını belirlemek için düzenlediği ön seçimde, Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın ilk sırada  yer aldığı...

Genel seçime doğru

MALATYA (AA) - CHP'nin Malatya'da milletvekili adaylarını belirlemek için düzenlediği ön seçimde, Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın ilk sırada  yer aldığı bildirildi. 

CHP İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Malatya'da milletvekili adaylarının ön seçimle belirlendiği belirtildi.

11 aday adayının yarıştığı seçimlerde, 2 bin 444 delegenin oy kullanarak 6 kişilik listeyi belirlediği ifade edildi.  

Malatya'da bulunan 13 ilçede ayrı ayrı gerçekleştirilen seçimlerde, 2 bin 409 oyun geçerli sayıldığı ve seçim sonuçlarına göre, Ağbaba'nın geçerli oyların, 2 bin 191'ini aldığı bildirildi.

Ağbaba da konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, CHP'nin Türkiye genelinde ön seçim gerçekleştirdiği ilk illerden birinin Malatya olduğunu ifade etti.

Ağbaba, "Ön seçime katılan delegemiz, haziran seçimlerinde Malatya'dan aday olacak milletvekillerini tüm Türkiye'ye bir demokrasi dersi vererek belirledi. Delegelerimizin iradesiyle belirlenerek ilk 6 sırayı alan arkadaşlarım ile birlikte partimizin Malatya'da çok daha başarılı olması için bugünden başlayarak çok çalışacağız. Malatya'da bir demokrasi şöleni yaşattık. Asıl mücadele şimdi başlıyor" ifadelerini kullandı.

Partililerin yüzde 91'inin desteğini aldığını kaydeden Ağbaba, bunun kendisi için büyük bir onur olduğunu ifade ederek, herkese teşekkür etti. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber