Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 10 Mart 2015 - 15:53 Yorum: 0

Genel seçime doğru

DİYARBAKIR (AA) - AK Parti Diyarbakır milletvekili aday adayı Abdullah Atik, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Mardin’de açıkladığı "GAP Eylem Planı"nına ilişkin, "GAP’ın tamamlanmasıyla...

Genel seçime doğru

DİYARBAKIR (AA) - AK Parti Diyarbakır milletvekili aday adayı Abdullah Atik, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Mardin’de açıkladığı "GAP Eylem Planı"nına ilişkin, "GAP’ın tamamlanmasıyla sadece bölgemiz değil, ülkemizin tarım ve ekonomik kalkınmadaki kaderi değişecek" dedi.

Çözüm süreciyle GAP'ın başarıya ulaşacağını savunan Atik, iş çevreleri ve sivil toplum örgütleri tarafından "GAP Eylem Planı"nın olumlu karşılandığını kaydetti.

Atik, şöyle konuştu:

"AK Parti hükümeti, GAP konusunda tarihi adımlar attı. Projeyi tamamlama konusunda bir tutum sergileniyor. Doğu ve Güneydoğu’nun tarımsal kalkınmaya uygun önemli bir arazi yapısı var. Eksik olan tek şey, su kaynakları olmasına rağmen tarımsal sulamada eksiklik yaşanmasıdır. AK Parti iktidarı döneminde yapılan gerek barajlar ve gerekse bölge çiftçisine verilen mali destekle ciddi aşamalar kat edildi."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber