Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 11 Mart 2015 - 15:13 Yorum: 0

Genel seçime doğru

AK Parti Denizli İl Başkanı Tin: "Denizli'de aktif olarak çalışan 31 bin civarında parti teşkilatı mensubumuz var"

Genel seçime doğru

DENİZLİ (AA) - AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin, Denizli'de aktif olarak çalışan, hedefe doğru kilitlenen 31 bin civarında parti teşkilatı mensubu olduğunu söyledi.

Tin, İl Yürütme Kurulu üyeleri ile birlikte parti binasında düzenlediği basın toplantısında, kongreleri tamamladıklarını, artık 7 Haziran'da yapılacak seçime kilitlendiklerini, bütün hedeflerinin genel seçim olduğunu belirtti.

Kongrelerden sonra teşkilatta seçime dönük bir yapılanma içerisine girdiklerini ifade eden Tin, şunları söyledi:

"Teşkilatımızda seçim heyecanı, seçim çalışmaları, genel merkezimizin belirtmiş olduğu çerçevede taşra teşkilatımıza kadar, mahalle teşkilatlarımıza kadar, sandık yönetim kurullarına kadar uzanan bir yapı içerisinde devam ediyor. Biz AK Parti olarak çok büyük bir aileyiz. Bugün Denizli'de 120 bin civarında üyemiz var. İnşallah bunu yıl sonuna kadar 200 bine çıkarmak hedeflerimizden bir tanesi. Denizli'de aktif olarak çalışan 31 bin civarında parti teşkilatı mensubumuz var, hedefe doğru kilitlenen. 7 Mart'ta Türkiye genelinde gerçekleştirilen 'sandığa sahip çıkıyoruz' çalışmasında bütün birimler o gün teyakkuza geçti, yapılması gerekenler gözden geçirildi. Hepsine teşekkür ediyorum."

Milletvekili aday adaylığı sürecinin devam ettiğini, 20 aday adayının temayüle katıldığını, ilki pazartesi gerçekleştirilen genel merkezdeki mülakatların üç aşama olacağını dile getiren Tin, aday adaylarının 16 Mart'ta ara komisyonda, 23 Mart'ta üst komisyonda değerlendirmeye tabi tutulacağını kaydetti.

Mahalle yönetimleri ile 14 Mart'ta toplantı yapacaklarını bildiren Tin, "Onlarla eğitim çalışmamız olacak. Bu arada Denizli'mize gelecek olan Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Mehdi Eker, mahalle birimlerimizin toplantısına katılacaklar. En önemli haberlerimizden birisi de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, büyük bir değişiklik olmazsa 22 Mart'ta Denizli'de olacaklar, Denizli'ye teşekkür ziyaretinde bulunacaklar" diye konuştu:

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber