Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Mart 2015 - 17:03 Yorum: 0

Genel seçime doğru

SİİRT (AA) - HDP Siirt Milletvekili aday adayı Ahmet Arslan, Anadolu Ajansı (AA) Siirt Bürosunu ziyaret etti.Seçim çalışmaları kapsamında AA bürosunu ziyaret eden Arslan, yaptığı açıklamada,...

Genel seçime doğru

SİİRT (AA) - HDP Siirt Milletvekili aday adayı Ahmet Arslan, Anadolu Ajansı (AA) Siirt Bürosunu ziyaret etti.

Seçim çalışmaları kapsamında AA bürosunu ziyaret eden Arslan, yaptığı açıklamada, Kürt sorunun Osmalı döneminden sonra başladığını ve Cumhuriyeti'in son 30 yılında çatışmalarla devam ettiğini belirterek, Anadolu toprağın kana doyduğunu, barışın zamanının geldiğini söyledi.

Barışa yatırım yapılması gerektiğini ifade eden Arslan, "Diyanet işleri Başkanlığı'nca, barış ile ilgili vaaz ve hutbelerin verilmesi gerekiyor. İnsanların kulaklarını savaştan barışa açması gerekiyor. Normal halde yaşayan bir toplum hale gelmemiz için ciddi kültürel etkinliklerin yapılması gerekiyor" dedi.

Siyasi partiler kanunun değişmesi gerektiğini savunan Arslan, şöyle konuştu:

"Bunun aşılması gerekiyor. HDP'ye oy verenlerde elektriğini, doğalgazını, suyunu esnaflıktan kaynaklanan vergilerini bu ülkenin kasasına veriyor. Onlarında tercih ettiği HDP'nin de hazineden pay alması gerekir. Baki olan halktır, dolayısıyla halka en iyi hizmet eden kim ise kalıcı olan odur. Bence bu ülkenin en iyi yurtseveri, slogan atan değil, taş üstüne taş koyandır .Bu ülkenin topraklarına fidan diken en iyi yurtsever odur. Yıllardır biz bu ülkenin yurtseveriyiz deyipte bu ülkenin kaynaklarını talan edenleri çok gördük."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber