Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Mart 2015 - 12:28 Yorum: 0

Genel seçime doğru

KOCAELİ (AA) - Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, genel seçimlerin huzur ve güven içerisinde yapılması için yetkililerle toplantı yaptı.Toplantıya, Karamürsel Jandarma Komutanı Yüzbaşı...

Genel seçime doğru

KOCAELİ (AA) - Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, genel seçimlerin huzur ve güven içerisinde yapılması için yetkililerle toplantı yaptı.

Toplantıya, Karamürsel Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sadık Eroğlu, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Cenk Bozdağ, AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, CHP İlçe Başkanı Şinasi Yazar ve Saadet Partisi İlçe Başkanı İsmail Aydın katıldı.

Narinoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, seçim öncesi siyasi partilerle ortak karar almak istediklerini belirterek, "Bugüne kadar Karamürsel'de seçimler uyum içinde geçti. Bundan sonra da aynı şekilde devam etmesini arzuluyoruz. Demokratik ortamda, huzur içinde seçim geçirmeyi istiyoruz. Seçimler son bir aya kadar bizim gözetimimizde gidiyor. Son bir ayda propagandalarla Yüksek Seçim Kurulu ilgileniyor, son 10 gün tüm kontrol seçim kurulunda oluyor" şeklinde konuştu.

Siyasi parti bayraklarının, izin verilmeyen yerlere asılmaması gerektiğini vurgulayan Narinoğlu, şunları söyledi:

"Bu ciddi sorunlara neden oluyor. Miting alanlarımıza da bayrak asabiliyoruz ama miting bitiminde toplanması gerekiyor. İnşaat alanlarına bayrak asmak yasak. Vatandaşlar evlerine veya arabalarına asabilir, bu konuda bir engel yok. Son gün yani 6 Haziran saat 18.00'dan sonra tüm siyasi malzemenin toplanması gerekiyor. Seçim araçlarının özellikle diğer partilerin programlarının bulunduğu bölgeden geçerken seslerini kısmalı. Okullarımız ve sınav dönemlerimiz de dikkate alınmalı."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber