Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 12:53 Yorum: 0

Genel seçime doğru

KIRKLARELİ (AA) - CHP Kırklareli milletvekili aday adayı Tayfun Erel, köy ziyaretlerini sürdürüyor.Erel, seçim çalışmaları kapsamında Babaeski ilçesine bağlı köyleri ziyaret ederek, partililerle bir...

Genel seçime doğru

KIRKLARELİ (AA) - CHP Kırklareli milletvekili aday adayı Tayfun Erel, köy ziyaretlerini sürdürüyor.

Erel, seçim çalışmaları kapsamında Babaeski ilçesine bağlı köyleri ziyaret ederek, partililerle bir araya geldi.

Erel, ziyaretlerin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, milletvekili seçimlerine en iyi şekilde hazırlandığını söyledi.

Ön seçimde partililerin desteğini beklediğini ifade eden Erel, şöyle konuştu:

"Ön seçim, partimiz için bir demokrasi şölenidir. Ön seçimde milletvekili adaylarını partililerimiz belirleyecek. Bu bağlamda partililerimize büyük bir görev düşüyor. Kırklareli'ne hangi aday faydalı olacak, hangi aday sorunların sıkıntıların giderilmesinde aktif rol oynayacaksa onlar seçilmelidir. Çiftçilerimizin, esnafımızın, memurlarımızın sıkıntılarını biliyor, bunlara karşı çözüm önerileri üretiyorum. Ön seçimde partililerimin desteğini bekliyorum. Mecliste partiyi ve Kırklareli'ni en iyi şekilde temsil etmek, Kırklareli'nin ve ülkenin hak ettiği yere ulaşması için yapılan çalışmalarda aktif rol almak istiyorum."

Erel, seçimlerin ülkeye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber