Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 16:38 Yorum: 0

Genel seçime doğru

AK Parti Antalya Milletvekili Aday adayı Dirican: "Doğup büyüdüğüm coğrafya halkına hizmet için kendimi adamaya geldim"

Genel seçime doğru

ANTALYA (AA) - AK Parti Antalya Milletvekili Aday adayı Yusuf Doğan Dirican, doğup büyüdüğü coğrafya halkına hizmet için kendini adamaya geldiğini söyledi.

Dirican, Anadolu Ajansı Antalya bürosunu ziyaret etti. 1992 yılından bu yana emniyet mensubu olarak görev yaptığını bildiren Dirican, memleketine vefa borcunu ödemek amacıyla milletvekilliği görevine talip olduğunu kaydetti.

"Halka hizmet, hakka hizmettir" düsturuyla yola çıktığını dile getiren Dirican, "Tüm halkı kucaklayıp birleştirici olma arzusundayım. Doğup büyüdüğüm coğrafya halkına hizmet için kendimi adamaya geldim" dedi.

Hizmet etmenin her şeyden önce sevda işi olduğunu vurgulayan Dirican, çünkü hizmet etmenin temelinde insani değerler bulunduğunu ifade etti.

Sevdasının insana, insanın bulunduğu her mekana ulaşmak olduğunu anlatan Dirican, daha çok çalışıp daha çok üretmek istediğini belirtti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber