Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 12 Mart 2015 - 17:08 Yorum: 0

Genel seçime doğru

ERZURUM (AA) - Atatürk Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Kamil Aydın, MHP'den milletvekili aday adaylığını açıkladı.Aydın, MHP İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında...

Genel seçime doğru

ERZURUM (AA) - Atatürk Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Kamil Aydın, MHP'den milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Aydın, MHP İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında MHP'nin 25. Dönem Milletvekili aday adaylığının resmi başvurusunun başladığını belirtti.

Aktif siyaset hayatına 2009 yılında başladığını ifade eden Aydın, "İki dönem belediye başkan adaylığı, bir dönem milletvekili adaylığı ve iki dönem Merkez Yönetim Kurulu üyeliği yaptım. Aldığım bu görev ve sorumluluklarda hiçbir zaman ben merkezli düşünmeyip, önce ilkem, ülküm ve ülkem demeye çalıştım" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber