Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mart 2015 - 11:28 Yorum: 0

Genel seçime doğru

Kaytan, CHP milletvekilliği aday adaylığında çekildi

Genel seçime doğru

YOZGAT (AA) - Eski CHP Yozgat İl Başkanı Onur Kaytan, milletvekilliği aday adaylığında çekildiğini bildirdi.

Kaytan, iş yerinde düzenlediği basın toplantısında, CHP'nin iktidar olmamak için direndiğini öne sürdü.

Kararına herkesin saygı duyması gerektiğini aktaran Kaytan, şöyle devam etti:

 "Örgüte emek vermişsiniz, Yozgat kamuoyuna hizmet için adayım demişsiniz. AKP iktidarınca yapılamayan bir sürü hizmetler varken biz CHP'den aday adayı olmuşuz. 14 ilçe başkanımızın, il yönetim kurulumuzun desteği ile aday olduğumuzu kamuoyuna duyurduk. Ancak şimdi yarışa gireceğiz. Ön seçimde seçmen en fazla 4 kişiye oy kullanacak. Bu nasıl bir demokrasi ve bu nasıl bir yarıştır. Ben burada kamuoyunun takdirine sunuyorum. Bu saat itibariyle CHP'den, örgütümün hakkını helal etmesini istiyorum. Siyasi hayatımdan, milletvekili aday adaylığından çekildiğimi kamuoyuna duyurmak istiyorum. CHP'den aday adayı değilim. Bundan sonra takdir genel merkezindir."

Daha öncede bu tür hataların yapıldığına vurgulayan Kaytan, "Daha önceki seçimlerde de il başkanlığı, belediye başkanlığı, il yöneticiliği yapmış arkadaşlar varken, tuttular Lütfullah Kayalar'ı getirdiler ve yine kaybettik. Dışarıdan eli çantalı adaylar getirildi, yine kaybettiler. Yine aynı senaryo, yine eli çantalı adaylar getirilmeye çalışılıyor" dedi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber