Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 14 Mart 2015 - 15:28 Yorum: 0

Genel seçime doğru

AK Parti Giresun İl Teşkilatı, köy ve mahalle temsilcileriyle bir araya geldi

Genel seçime doğru

GİRESUN (AA) - AK Parti Giresun İl Teşkilatı, köy ve mahalle temsilcileriyle bir araya geldi.

Bir düğün salonundaki toplantıya, AK Parti Giresun Milletvekili Adem Tatlı, İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Öden, belediye başkanları, milletvekili aday adayları katıldı.

Milletvekili Tatlı, toplantıda yaptığı konuşmada, AK Parti temsilcilerinin büyük görev aldıklarını belirterek, "Bize AK Parti olarak sadece Giresun'un, Türkiye'nin değil, tüm mazlumların ihtiyacı var" dedi.

Görevli olarak bir çok defa yurt dışına çıktığını ifade eden Tatlı, "Önümüzde yeni bir genel seçim var. Ülkemizin ve tüm mazlumların AK Parti'ye olan ihtiyacı devam ediyor. Bizler bütün mazlumların yanında yer alıyoruz. Sizlere de büyük görev düşüyor. Partimizin insanlık için yaptığı bu güzel gelişmelerin devam etmesi için en büyük görev sizlerde. Hepimiz özveriyle çalışarak 7 Haziran'daki seçimlerden de alnımızın akıyla çıkmalıyız" diye konuştu.

Konuşmanın ardından toplantı basına kapalı devam etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber