Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 16 Mart 2015 - 16:18 Yorum: 0

Genel seçime doğru

AK Parti Kilis milletvekili aday adayı Ekşi: "Hizmet için siyaseti ve bürokrasiyi iyi bilmek yetmiyor, bunun yanında dava bilinciyle hareket etmek gerekiyor"

Genel seçime doğru

KİLİS (AA) - AK Parti Kilis milletvekili aday adayı Ömer Ekşi, "Hizmet için siyaseti ve bürokrasiyi iyi bilmek yetmiyor, bunun yanında dava bilinciyle hareket etmek gerekiyor” dedi.

Ekşi, bir lokantada düzenlediği basın toplantısında, kentteki ulusal ve yerel basın organlarının gelişmesinden memnun olduğunu söyledi.

Demokrasi ve basının birbirinden ayrılamayacağını vurgulayan Ekşi, gelişen medyanın ülkeye katkı sağlayacağını belirtti.

Ekşi, Kilis'i en iyi şekilde temsil edebilmek adına AK Parti'den milletvekili aday adayı olmaya karar verdiğini belirterek şunları kaydetti:

"Ülkemiz kritik bir süreçten geçiyor. Dolayısıyla AK Parti'nin 7 Haziran'da yapılacak seçimlerden güçlü çıkması lazım. Seçimden sonra başta çözüm süreci olmak üzere anayasa değişikliği gündeme gelecek. İnşallah AK Parti, ülkenin yarınlarını güvence altına alacak olan bu iki konuyu diyalog ve istişare içerisinde çözecektir. Ben de 15 yıldan bu yana siyasi ve bürokrasi alanında edindiğim birikimi hem Türkiye hem de şehrim için kullanmak istiyorum. Bunun yanında şunu da belirtmekte fayda var; hizmet için siyaseti ve bürokrasiyi bilmek yetmiyor, bunun yanında dava bilinciyle hareket etmek gerekiyor."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber