Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 21 Mart 2015 - 15:13 Yorum: 0

Genel seçime doğru

AK Parti Gümüşhane'de, sivil toplum kuruluşlarına yönelik temayül yoklaması yapacak

Genel seçime doğru

GÜMÜŞHANE (AA) - AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Hakkı Gündüz, milletvekilliği aday adaylığı sürecinde vakıf, dernek ve meslek örgütlerine yönelik temayül yoklaması gerçekleştireceklerini bildirdi.

Gündüz, yaptığı yazılı açıklamada, 7 Haziran Pazar günü yapılacak 25. dönem milletvekili genel seçimlerinde AK Parti'de milletvekili aday listesi oluşturulması aşamasında önemli etken olarak görülen teşkilat temayül yoklamasının ardından sivil toplum kuruluşları, vakıf, dernek ve meslek örgütleri nezdinde temayül yoklaması yapacaklarını belirtti.

Aday tespit çalışmalarının devam ettiğini, bu çerçevede ara komisyon çalışmalarının sürdüğünü, AK Parti Genel Merkez tarafından, aday tespit çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarının da bu sürece dahil edilmesi konusunda karar alındığını ifade eden Gündüz, şunları kaydetti:

"Sivil toplum kuruluşlarına yönelik gerçekleştirilecek temayülde 'ilimizde kimleri vekil olarak görmek istiyorsunuz' gibi sorular sorulacak. Bu soruya, sivil toplum kuruluşlarımız kanaatlerini bildirecektir. İlimizde bulunan sivil toplum kuruluşları, vakıf ve derneklerin bu konuda gerekli hassasiyeti göstereceklerine inanıyor ve bizi 2023 hedeflerine taşıyacak milletvekillerimizin belirleneceği bu süreçte yapılacak temayül yoklamamıza ilimizdeki bütün sivil toplum kuruluşlarımızı davet ediyorum."

Gündüz, vakıf, dernek ve meslek örgütlerine yönelik gerçekleştirilecek temayül yoklamasının 23 Mart Pazartesi günü AK Parti İl Başkanlığında 09.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirileceğini bildirdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber