Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Siyaset 23 Mart 2015 - 15:48 Yorum: 0

Genel seçime doğru

Konya'daki sivil toplum örgütleri, dernek, vakıf ve oda temsilcileri, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimde AK Parti'den milletvekili görmek istediği aday adayları için sandığa gitti

Genel seçime doğru

KONYA (AA) - Konya'da AK Parti'nin milletvekili adaylarının belirlenmesinde sürecinde sivil toplum örgütleri, dernek, vakıf ve oda temsilcilerinin katılımıyla temayül yoklaması yapıldı.

Konya Ticaret Odası'nda yapılan yoklamada, kentte faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşu temsilcileri, AK Parti'nin milletvekili adaylarını belirleme sürecine katkıda bulundu.

AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, gazetecilere yaptığı açıklamada, temayülde milletvekili adayı belirleme sürecinde sivil toplum kuruluşlarının da fikrini almak istediklerini söyledi.

- Başbakan Davutoğlu yarın Konya'da

Arat, 7 Haziran'daki seçimlere giderken milletvekili adaylarının belirlemeye çalışıldığını belirten Arat, sivil toplum kuruluşlarının tercihlerini öğrenmek adına bir araya geldiklerini, temayüle oldukça ilgi gösterildiğini dile getirdi.

Sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin Başbakan Ahmet Davutoğlu haricinde diledikleri 14 isme oy verebildiğini ifade eden Arat, "Konya'mızın tüm dinamiklerini dahil ederek, istişare ederek sürecin hayırlı bir şekilde sonuçlanması adına gayret ediyoruz. İnşallah 7 Nisan'da da Konya'mız, partimiz ve ülkemiz için en hayırlı 14 adayımızla halkımızdan destek isteyeceğiz" dedi

Arat, Başbakan Davutoğlu'nun yarın Konya'da Tarım Fuarı’nın açılışına katılacağını bildirerek, teşkilatlarının çalışmaları bu yönüyle de sürdürdüğünü, Başbakanı en iyi şekilde ağırlamak istediklerini vurguladı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber