Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 23 Mart 2015 - 18:13 Yorum: 0

Genel seçime doğru

AK Parti Edirne İl Başkanlığı, milletvekilliği seçimleri için sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla temayül yoklaması yaptı

Genel seçime doğru

EDİRNE (AA) - AK Parti Edirne İl Başkanlığı, milletvekilliği seçimleri için sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla temayül yoklaması yaptı.

Bir düğün salonunda yapılan temayül yoklamasına, Edirne merkez ve ilçelerinden gelen sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Yoklamada AK Parti milletvekili aday adayları da hazır bulundu.

AK Parti Edirne İl Başkan Yardımcısı Sezai Irmak, gazetecilere yaptığı açıklamada, milletvekili adaylarının belirlenmesi konusunda her kesimden görüş aldıklarını söyledi.

AK Parti’de aday belirlemede 6 - 7 kriter olduğunu belirten Irmak, "Bugün yapılan da onlardan bir tanesi. Daha önce üye bazında bir temayül yoklaması yapılmıştı. İnşallah bu sonuçlar doğrultusunda 7 Nisan’da en doğru kişileri çıkarma konusunda tüm gücümüzle çalışıyoruz" diye konuştu. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber