Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Mart 2015 - 21:23 Yorum: 0

Genel seçime doğru

AK Parti Şırnak İl Başkanlığı, sivil toplum kuruluşlarına yönelik temayül yoklaması yaptı

Genel seçime doğru

ŞIRNAK (AA) - AK Parti Şırnak İl Başkanlığı, milletvekili aday belirleme sürecinde sivil toplum kuruluşlarına yönelik temayül yoklaması yaptı. 

Aralarında meslek odaları, sendikalar ve derneklerin bulunduğu sivil toplum kuruluşlarının üye ve başkanları, 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, 35 aday adayı arasından AK Parti İl Başkanlığında kurulan 4 sandıkta seçim yaptı.

Temayül yoklamasına ilişkin açıklama yapan AK Parti Şırnak İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi M.Salih Uzan, genel seçim öncesinde delegelerine yapılan temayül yoklamasından ardından sivil toplum kuruluşu üye ve temsilcilerine bu hakkın tanındığını anlattı.

Uzan, şunları aktardı; 

"Seçmenlerimiz kendilerine verilen Şırnak ili için 35 milletvekili aday adayından 4 ismi ilgili kağıda yazarak zarfa koyup oylarını sandıklara atacaklardır. Listede olmayan aday adayı istemi varsa seçmenlerin onu da ekleme  şansına sahip olabilecekler. Bu partimizin  bir istişaresidir."

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber