Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Mart 2015 - 13:13 Yorum: 0

Genel seçime doğru

KIRKLARELİ (AA)  - CHP Kırklareli Milletvekili aday adayı Özgür Kaya, seçim çalışmalarını sürdürüyor.Kaya, bir düğün salonunda partilileriyle bir araya gelerek, 29 Mart Pazar günü yapılacak...

Genel seçime doğru

KIRKLARELİ (AA)  - CHP Kırklareli Milletvekili aday adayı Özgür Kaya, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Kaya, bir düğün salonunda partilileriyle bir araya gelerek, 29 Mart Pazar günü yapılacak olan ön seçimde kendisine destek istedi.

Kırklareli’nden üç milletvekili çıkartmayı hedeflediklerini ifade eden Kaya, adaylık sürecinde yapılacak sıralamanın da belirlenen hedefi büyük oranda etkileyeceğini belirtti.

Ön seçimde partililere büyük görevler düştüğünü vurgulayan Kaya, şöyle devam etti:

 "Ön seçim partimiz, ülkemiz ve ilimiz açısından son derece önemli. Ön seçimde partimiz üyeleri aday adayları arasından üç kişiye oy verecek ve ilk üçte görmek istediği adayları belirleyecek. Genel merkezimiz tarafından bu sonuçlar değerlendirilerek adaylar belirlenecek. Partililerimize olan inancımız ve güvencimiz tamdır. Partililerimizin en doğru üç adayı belirleyeceklerini inanıyoruz."

CHP’nin eşitliğin, özgürlüğün ve adaletin teminatı olduğunu savunan Kaya, milletvekili seçimlerinde büyük başarılar elde ederek CHP’yi iktidara taşımak istediklerini kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber