Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Mart 2015 - 11:28 Yorum: 0

Genel seçime doğru

UŞAK (AA) - Uşak'ta, Türkiye genelinde 7 Haziran'da yapılacak milletvekilliği seçimleri öncesi güvenlik koordinasyon toplantısı yapıldı. Uşak Valisi Seddar Yavuz başkanlığında Öz Merkez...

Genel seçime doğru

UŞAK (AA) - Uşak'ta, Türkiye genelinde 7 Haziran'da yapılacak milletvekilliği seçimleri öncesi güvenlik koordinasyon toplantısı yapıldı. 

Uşak Valisi Seddar Yavuz başkanlığında Öz Merkez İl Genel Meclisi salonunda yapılan toplantıyla seçim döneminin huzur ve güven içinde tamamlanması için alınan tedbirler ele alındı. 

Yavuz, seçimlerin huzur ve güven içerisinde geçmesi için il genelinde tüm tedbirlerin alındığını ve halkın seçimlere katılımını engelleyecek her hangi bir olumsuzluğa izin vermeyeceklerini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Demokrasi siyasi partisiz, seçimsiz, sandıksız katılım olmadan götürülecek bir rejim değildir. Demokrasilerde en önemli kantar elbette milletin kantarıdır, yani sandıktır; dolayısıyla millet iradesi sandığa tam yansıyabilmesi bakımından valilik olarak, devlet olarak almamız gereken tüm tedbirleri alıyoruz. Sizlerin önerileri ve taliplerini dinlemek için buradayız. Seçimin demokratik olgunluk içinde geçmesi tek dileğimiz."

Toplantıya, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Yusuf Yalçın, Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, ilçe kaymakamları, siyasi partilerin il başkanları ve bazı partilerin milletvekili aday adayları katıldı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber