Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 27 Mart 2015 - 15:18 Yorum: 0

Genel seçime doğru

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Aydın:

Genel seçime doğru

GÜMÜŞHANE (AA) - AK Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye için dönüm noktası olacağını belirtti.

Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti iktidarlarıyla başlatılan ekonomik hamleler, çözüm süreci, eğitim, hukuk, sağlık, ulaşım yatırımları, savunma sanayi alanlarında yapılan yeniliklerinin Türkiye'yi önder ülke ve dünya markası haline getirdiğini ifade etti.

Sağlanan bu istikrarın devam etmesinin tek yolunun 7 Haziran seçimlerinden daha da güçlü çıkmak olduğunu kaydeden Aydın, açıklamasını şöyle tamamladı:

"Bu seçim Türkiye'nin tarihinin, geleceğinin, kaderinin oylanacağı bir seçim. Çünkü bütün bu kazanımlarla belli bir noktaya kadar geldik. Bu istikrar, bu birlik, kardeşlik, bütünlük devam etmezse Allah korusun geriye doğru yuvarlanma çok daha hızlı olur. O noktayı korur ve daha ileriye götürürsek 13 yılda sahip olduğumuz kazanımlarımızı devam ettirme şansımız olur. Türkiye'yi de gelişmiş 10 ülke arasına sokma şansımız var. Bu çok ciddi bir fırsat ama bunun en temel noktası da Türkiye'deki bu istikrarın, ekonomik dengelerin, siyasi istikrarın, siyasetçiye güvenin, uluslararası platformda geldiğimiz yerin ve saygının çok önemli payı var. Onun için bu seçimlerde herkesin politik beklentilerinin, kaygılarının ötesinde Türkiye'nin geleceği için, çocuklarının geleceği için bu istikrarı devam ettirmeleri gerekiyor. Bu nedenle 7 Haziran seçimleri Türkiye için bir dönüm noktası olacaktır."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber