Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 31 Mart 2015 - 17:53 Yorum: 0

Genel seçime doğru

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da, 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi Toplantısı düzenlendi.Vali Vahdettin Özcan, Valilik Toplantı Salonu'ndaki toplantıda, seçimin sağlıklı bir şekilde geçmesi...

Genel seçime doğru

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da, 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi Toplantısı düzenlendi.

Vali Vahdettin Özcan, Valilik Toplantı Salonu'ndaki toplantıda, seçimin sağlıklı bir şekilde geçmesi için çalışmaların devam ettiğini belirtti. 

Daha önceki seçimlere değinen Özcan, şunları söyledi:

"Her zaman değerli il başkanlarımızdan, geçmişte görev yapan arkadaşlarımızdan, şimdi görev yapacak olan arkadaşlarımızdan hep destek gördük, hep nezaket kuralları içerisinde ve centilmenlik kuralı çerçevesinde seçim atmosferini ve seçim dönemini geçirdik. Bu hususta Çankırı örnek bir şehir oldu. Hakikaten hiç kimsenin burnu kanamadı, hiçbir nezaketsizlik olmadı. Bunda en büyük pay siyasi partilerin. Ben yine nezaketli ve seviyeli bir şekilde geçireceğimizi umuyorum."

Daha sonra Güvenlik Şube Müdürü Yusuf Batak, 7 Haziran seçimleri hakkında sunum yaptı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber