Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 12 Nisan 2015 - 19:23 Yorum: 0

Genel seçime doğru

AK Parti Aydın İl Başkanlığı, milletvekilleri adayları için tanıtım toplantısı düzenledi

Genel seçime doğru

AYDIN (AA) - AK Parti Aydın İl Başkanlığı, milletvekilleri adayları için tanıtım toplantısı düzenledi.

Hidayet Sayın Kültür Merkezi'ndeki toplantıya, AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, AK Parti Milletvekili adayları Mehmet Sadık Atay, Abdurrahman Öz, Zeynep Karahan Uslu, Mustafa Savaş, Metin Yavuz, Ersin Esenlik ve Cengiz Altıntaş'ın yanı sıra partililer katıldı. 

Toplantıda konuşan AK Parti Aydın Milletvekili Erdem, Türkiye tarihinin en önemli seçimlerinden birisinin 7 Haziran'da yapılacağına işaret ederek ederek tüm partililerin gayret harcaması gerektiğini dile getirdi. 

Erdem, "Şu anda çok huzurluyum. Bayrağı 7 kıymetli arkadaşımıza devretmenin mutluluğunu yaşıyorum. Ben değil, biz anlayışıyla hareket ediyoruz. Ufukta görünen, AK Parti'nin yeniden tek başına iktidar olmasıdır. Görünen köy kılavuz istemez" dedi. 

İl Başkanı Ömer Özmen ise AK Parti'nin 400 milletvekili çıkarabilmesi için gece gündüz çalışacaklarını ifade etti. 

AK Parti Aydın 1. sıra milletvekili adayı Mehmet Sadık Atay da, partilerinin 7 Haziran seçimlerinde birinci çıkacağını söyleyerek, "Bugüne kadar bir olduk, bundan sonra da bir olacağız. Makamlar ve mevkiler geçicidir. Bugün benim eski milletvekili olacağım anın ilk günüdür. Mülkün gerçek sahibi Allah'tır. Bu kutlu yolda gece gündüz demeden çalışacağıma söz veriyorum" ifadelerini kullandı. 

Konuşmaların ardından milletvekili adayları partililere tanıtılırken, toplu fotoğraf çekildi. 

Öte yandan programda fenalaşan bir partili, sağlık görevlilerinin müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber