Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 04 Mart 2015 - 15:13 Yorum: 0

Genel seçimlere doğru

AKSARAY (AA) - AK Parti Aksaray Milletvekili aday adayı Nutku Akın, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde AK Parti'nin en yüksek oy oranıyla ayrılması için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirtti.Akın,...

Genel seçimlere doğru

AKSARAY (AA) - AK Parti Aksaray Milletvekili aday adayı Nutku Akın, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde AK Parti'nin en yüksek oy oranıyla ayrılması için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirtti.

Akın, Eskil İlçe Belediye Başkanı Niyazi Alçay'ı makamında yaptığı ziyarette, seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ettiklerini söyledi.

Seçimlerde milletvekili adayı olarak Aksaray'a hizmet etmek istediğini aktaran Akın, ''Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın göstermiş olduğu hedefi, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu önderliğinde başaracağız. İnşallah partimizin bu seçimlerde en yüksek oy oranıyla ayrılması için ne gerekiyorsa yapacağız. Aksaray artık verdiği desteklerle siyasi bir ekol olmalıdır. Bunun için hedeflerimiz ve projelerimiz var. İnşallah göreve gelirsem bunları gerçekleştirmek için çalışacağım.'' diye konuştu.

Belediye Başkanı Alçay ise Akın’ın Aksaray’ı en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını belirterek, seçimin herkes için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber