Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 04 Mart 2015 - 15:28 Yorum: 0

Genel seçimlere doğru

MHP Bilecik İl Başkanı Gürses: "Teşkilatlarımız milletimizin huzuruna çıkmaya, aydınlık ve huzurlu yarınlara ulaşmak için başı dik, alnı açık, milli şuur ve iman sahibi olarak hizmet vermeye hazırdır, MHP milletimizin emrindedir"

Genel seçimlere doğru

BİLECİK (AA) - MHP Bilecik İl Başkanı Ahmet Gürses, "Teşkilatlarımız milletimizin huzuruna çıkmaya, aydınlık ve huzurlu yarınlara ulaşmak için başı dik, alnı açık, milli şuur ve iman sahibi olarak hizmet vermeye hazırdır, MHP milletimizin emrindedir" dedi.

Gürses, Kent Ormanı'nda düzenlediği basın toplantısında, MHP Bilecik il ve ilçe teşkilatları olarak kongrelerini tamamladıklarını ve halkın teveccühünü kazanmak adına çalışmalara başladıklarını ifade etti.

Milletle buluşmak, dertleşmek, çözüm üretmek ve milliyetçi hareketin iktidarı ile milleti karanlık günlerden çıkarıp felaha erdirmek konusunda azim ve karar sahibi olduklarını vurgulayan Gürses, şunları kaydetti:

"Tüm teşkilatlarımız milletimizin huzuruna çıkmaya, aydınlık ve huzurlu yarınlara ulaşmak için; başı dik, alnı açık, milli şuur ve iman sahibi olarak hizmet vermeye hazırdır, MHP milletimizin emrindedir. Bu zamana kadar hangi partiyi desteklerse desteklesin, kime teveccüh gösterip desteklerse desteklesin, büyük Türk milleti, son derece zorlu ve sancılı bir dönemde olduğu bilmektedir."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber