Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 05 Mart 2015 - 15:03 Yorum: 0

Genel seçimlere doğru

SİİRT (AA) - AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, "Partimizden milletvekili aday adayı olanlar için gerçekleştirilen temayül yoklamasının sonuçları açıklanmayacak" dedi.Çalapkulu,...

Genel seçimlere doğru

SİİRT (AA) - AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, "Partimizden milletvekili aday adayı olanlar için gerçekleştirilen temayül yoklamasının sonuçları açıklanmayacak" dedi.

Çalapkulu, AA muhabirine, sosyal medyada partilerinin Siirt ile ilgili paylaşılan temayül yoklaması sonuçlarının gerçeği yansıtmadığını ve dikkate alınmaması gerektiğini söyledi.

Temayül yoklaması sonuçlarının açıklanmayacağına yönelik daha önce aday adayların ve kamuoyunun bilgilendirildiğini ifade eden Çalapkulu, "İlimizdeki gerçekleştirilen temayül yoklamasının sonuçlarıyla ilgili genel merkezimizden ve il başkanlığımızdan yapılan herhangi bir resmi açıklama yoktur" dedi.

Aday belirleme sürecinde temayül yoklamasının tek başına yeterli olmadığını belirten Çalapkulu, şöyle konuştu.:

"Partimizden milletvekili aday adayı olanlar için gerçekleştirilen temayül yoklamasının sonuçları açıklanmayacak. Çünkü bu aşama aday belirleme sürecinde tek başına yeterli bir aşama değildir."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber